Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Telemea pane cu spanac

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Aici!
Nimic mai simplu de pregatit decat acest fel, Telemea pane cu spanac. Poate fi un mic dejun copios, poate sa fie un pranz delicios, sau o cina satioasa.
Se pregateste rapid si sigur va fi pe placul vostru daca il veti incerca.
Telemea pane cu spanac
Telemea pane cu spanac
Ingrediente:
1 cutie cu telemea de vaca in saramura
2 oua
faina, pesmet
ulei pentru prajit
sare
baby spanac
otet balsamic

Mod de preparare:

Foarte simpla aceasta reteta de realizat. Ce facem? Scoatem mai intai telemeaua de vaca din cutie si o lasam putin la scurs. O taiem in patru bucati.
Fiecare bucata de telemea se pune separat in punga si se pune la congelator pentru 2-3 ore.
Dupa cele 2-3 ore de stat la rece, le scot, le despachetez din pungi. Intre timp bat cu putina sare ouale, pun pe farfurii faina si pesmet.
Intr-o tigaie punem ulei la incins si in timp ce acesta se incalzeste dam fiecare bucata de branza telemea prin faina, ou, pesmet, ou, si iar pesmet.


Le punem in uleiul incins la prajit pana se rumenesc frumos la foc mediu. Atentie! - nu mare, caci riscam sa ardem bunatate de branza .


Se scot bucatile prajite pe servet de hartie sa se scurga surplusul de ulei.
Pe farfurii asezam cate o mana de baby spanac spalat si scurs si stropim cu otet balsamic dupa care peste asezam bucata de telemea pane.

Invelisul crocant si miezul moale de branza telemea este o combinatie ce iti incanta papilele gustative si merita incercata reteta macar odata !
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!