Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Aici!
Nimic mai simplu de pregatit decat acest fel, Telemea pane cu spanac.
Poate fi un mic dejun copios, poate sa fie un pranz delicios, sau o
cina satioasa.
Se pregateste rapid si sigur va fi pe placul vostru daca il veti incerca.
Se pregateste rapid si sigur va fi pe placul vostru daca il veti incerca.
Telemea pane cu spanac |
Ingrediente:
1 cutie cu telemea de vaca in saramura
2 oua
faina, pesmet
ulei pentru prajit
sare
baby spanac
otet balsamic
2 oua
faina, pesmet
ulei pentru prajit
sare
baby spanac
otet balsamic
Mod de preparare:
Foarte simpla aceasta reteta de realizat. Ce facem? Scoatem mai intai telemeaua de vaca din cutie si o lasam putin la scurs. O taiem in patru bucati.Fiecare bucata de telemea se pune separat in punga si se pune la congelator pentru 2-3 ore.
Dupa cele 2-3 ore de stat la rece, le scot, le despachetez din pungi. Intre timp bat cu putina sare ouale, pun pe farfurii faina si pesmet.
Intr-o tigaie punem ulei la incins si in timp ce acesta se incalzeste dam fiecare bucata de branza telemea prin faina, ou, pesmet, ou, si iar pesmet.
Le punem in uleiul incins la prajit pana se rumenesc frumos la foc mediu. Atentie! - nu mare, caci riscam sa ardem bunatate de branza .
Se scot bucatile prajite pe servet de hartie sa se scurga surplusul de ulei.
Pe farfurii asezam cate o mana de baby spanac spalat si scurs si stropim cu otet balsamic dupa care peste asezam bucata de telemea pane.
Invelisul crocant si miezul moale de branza telemea este o combinatie ce iti incanta papilele gustative si merita incercata reteta macar odata !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.