Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

PARJOALE (chiftelute lunguiete trecute prin malai, faina si pesmet)

Retete si gust

Parjoalele se fac din carne tocata de vita si de porc si sunt absolut delicioase atunci cand sunt pregatite cum trebuie, nici prea crude nici prea uscate. Parjoalele sunt un fel de chiftelute mai aparte datorita formei si crustei care le acopera. Pentru a pregati parjoalele se urmeaza aproximativ aceiasi pasi ca in cazul chiftelutelor:
parjoale
PARJOALE (chiftelute lunguiete trecute prin malai, faina si pesmet)
Retete si gust
Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!