Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Friganele De Pui Cu Mozzarella

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Aceasta reteta de friganele de pui se face in doar 30 de minute, asadar este super usoara, perfecta pentru o cina in doi.
Friganele De Pui Cu Mozzarella

Friganele De Pui Cu Mozzarella



Ingrediente:
  • 700 g piept de pui - dezosat si curatat de piele
  • 2 oua medii
  • 1/3 cana faina de migdale
  • 1 cana mozzarella - razuita
  • 2 linguri busuioc proaspat - tocat marunt
  • 2 linguri chives - tocat marunt
  • 2 linguri patrunjel - tocat marunt
  • 1/2 lingurita usturoi granulat
  • un varf de cutit de sare si piper negru proaspat macinat
  • 1 lingura ulei de masline - pentru prajit

    Mod de preparare:

    • Asezati puiul pe un tocator si, cu ajutorul unui cutit ascutit, taiati carnea in bucatele mici, apoi puneti-o intr-un bol mare. 
    • In acelasi bol, adaugati faina de migdale, ouale, mozzarella, chives, patrunjel, usturoi, sare si piper. Amestecati bine.
    • Incingeti uleiul intr-o tigaie antiaderenta, la temperatura medie. Folosind o lingura mai mare, luati o parte din amestecul de pui si puneti-o in tigaie, apoi apasati usor pentru a crea friganeaua. Nu supraaglomerati tigaia, gatiti friganelele in mai multe ture, cate 4 o data.
    • Prajiti pana cand friganelele capata o culoare maroniu-aurie pe ambele parti, aproximativ 6-8 minute. Nu uitati ca trebuie sa le gatiti la temperatura medie spre mica, altfel se vor arde la suprafata, si vor ramane crude in interior.

    Serviti-le cu sosul vostru preferat. Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!