Sustine-ma
Pulpe de rata cu chutney de smochine
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Coaste de porc cu miere si ghimbir
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Coastele de porc gatite pe un gratar cu jar sau in cuptorul de la aragaz, sunt binevenite pentru un pranz de duminica, fiind foarte gustoase si usor de facut.
Coaste de porc cu miere si ghimbir |
Carne de vita brezata in legume
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Aici voi descrie o reteta de baza a prepararii carnii de vita foarte gustoasa, iar pe urma am sa expun reteta, in baza acestui preparat de vita. Prin brezare alimentele se gatesc acoperit, intr-o cantitate mica de lichid. De obicei, mai intai alimentele sunt prajite in putin ulei, pentru a obtine o crusta maronie, care da un aspect frumos carnii si un gust bun mancarii. Sosul format in urma brezarii se foloseste alaturi de carne.
Carne de vita brezata in legume |
Abonați-vă la:
Postări (Atom)
Printfriendly
Horoscop culinar
"Horoscop culinar", daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!