Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pulpe de rata cu chutney de smochine

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
 
 Îmi place carnea asociată cu sosuri dulci. O reminiscență a bucătăriei austro-ungare am spune. Așa că azi vă propun această rețetă, care merită încercată. 
Pulpe de rata cu chutney de smochine

Pulpe de rata cu chutney de smochine

Retete si gust

Coaste de porc cu miere si ghimbir

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Coastele de porc  gatite pe un  gratar cu jar sau in cuptorul  de la aragaz, sunt binevenite pentru un pranz de duminica, fiind foarte gustoase si usor de facut.

Coaste de porc cu miere si ghimbir

Coaste de porc cu miere si ghimbir

Retete si gust

Carne de vita brezata in legume

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Aici voi descrie o reteta de baza a prepararii carnii de vita foarte gustoasa, iar pe urma am sa expun reteta, in baza acestui preparat de vita. Prin brezare alimentele se gatesc acoperit, intr-o cantitate mica de lichid. De obicei, mai intai alimentele sunt prajite in putin ulei, pentru a obtine o crusta maronie, care da un aspect frumos carnii si un gust bun mancarii. Sosul format in urma brezarii se foloseste alaturi de carne.

Carne de vita brezata in legume

Carne de vita brezata in legume

Retete si gust
Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!