Carnea este foarte uşor de gătit, de aceea astfel de bucate vă
vor veni de multe ori în ajutor atunci când așteptați pe cineva, iar
aspectul lor plăcut va înfrumuseţa orice masa.
Un
mare avantaj al cărnii, este faptul că ea poate fi servită
fără garnitură, iar cu ingredientele puteţi jongla după gust. Iată de
ce, Rtete si gust, a pregătit pentru dumneavoastră o reţeta, care, nu o poate refuza nimenea!
|
Carne coaptă cu ciuperci şi caşcaval |
Cascaval în formă lichidă. Anumite tipuri de cașcaval sunt topite pe foc și în cascavalul
topit se introduc crutoane de pâine, stropite cu vin alb, puse pe o furculiță
înaltă. Acesta era metoda principală prin care se consumau pâinea și cascavalul topit, în lunile de iarnă.
|
Cascaval lichid in smantana si vin alb |
Cartofi prajiti, sunt deosebit de gustosi si se prepara foarte
usor, fiind prajiti in foarte putin
ulei. Este un
fel de cartofi cruzi dati prin razatoare cu ou, parmezan si condimente,
prajiti; binenteles ca se pot combina cu mai multe feluri.
|
Cartofi prajiti elvetieni |