Tocanita cu carne de porc si ciuperci – reteta ungureasca
clasica. O tocanita de porc care se serveste cu smantana. Cum gatim carnea de porc astfel incat sa devina frageda si moale? Tocanita de porc este in sine un
deliciu. Daca mai adaugam si ciuperci devine un adevarat festin
gastronomic. Este un fel de tocanita cu multa boia de calitate, o
tocanita scazuta.
|
Tocanita cu carne de porc si ciuperci |
Va spun sincer, am facut acest piept de pui in cea mai mare viteza si cu
inspiratie de moment si a iesit senzational de bun! Dar mai inainte de toate vreau sa va spun ca este numai bun
pentru cei ce tin o dieta hipocalorica, dupa cum se stie pieptul de pui
este recomandat in majoritatea regimurilor de slabire!
|
Piept de pui la cuptor cu rosii
|
Piureul este făcut de cele mai multe ori pentru a garnisi feluri
principale. Ei bine, ce-ai zice dacă ai face o mâncărică de piure de
cartofi la cuptor? Simplu, rapid şi gustos!
|
Piure de cartofi la cuptor
|