Escalop (felii subtiri de carne) de porc in sos Zingara (sos pe baza de rosii, imbogatit cu sunca si ciuperci). Se poate prepara si cu felii de vita/vitel (cotlet) si atunci puteti folosi tarhon in loc de patrunjel.
Escalop Zingara |
Escalop (felii subtiri de carne) de porc in sos Zingara (sos pe baza de rosii, imbogatit cu sunca si ciuperci). Se poate prepara si cu felii de vita/vitel (cotlet) si atunci puteti folosi tarhon in loc de patrunjel.
Escalop Zingara |
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Dacă în mod normal prăjiturile se pregătesc în cuptor, noi avem o nouă alternativă de a pregăti un desert absolut delicios și rapid care să satisfacă chiar și cele mai mofturoase papile gustative.
Prăjitură cu mere la tigaie |
"Horoscop culinar", daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!