Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Carnea de vanat nu este foarte greu de preparat, insa are nevoie de
condimentele potrivite si de atentie cand o pregatim. In acest mod te
asiguri ca rezultatul va fi cu adevarat savuros. Carnea de caprioara
este asemanatoare cu cea de capra sau de oaie, insa trebuie marinata
bien pentru fragezime. Iti ofeirm o reteta simpla si delicioasa.
|
Friptura de caprioara
|
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Friptura de iepure cu masline este un adevarat deliciu, mai ales in prag
de sarbatoare, cand vrei sa impresionezi cu o masa bogata dar si
deosebita. Este usor de preparat si aduce un plus de savoare
preparatelor traditionale.
|
Friptura de iepure cu masline
|
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Carnea de prepelita are cel mai scazut continut de colesterol si
grasimi. Asa ca spor la gatit, o friptura delicioasa si
sanatoasa.
|
Friptura de prepelita
|
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Friptura de pui in sos de mango poate sa devina foarte repede preferata
familiei tale, datorita aromei dulci si pline a fructului de mango. Tot
cu ajutorul fructului de mango pieptul de pui se fragezeste si eviti,
astfel, textura uscata pe care o capata fibrele acestuia in timpul
gatirii.
|
Friptura de pui in sos de mango
|
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Friptura de gasca cu sos de coniac numai prin denumire ne lasa gura apa.
Este o reteta cat se poate de potrivita pentru o cina festiva in
familie. Este usor de preparat, iar fragezime carnii de gasca se
potriveste excelent cu sosul dulce de coniac.
|
Friptura de gasca cu sos de coniac
|