Însă pentru a face acești melcișori din aluat de foietaj nu ai nevoie nici de mari cunostințe tehnice în ale gătitului și nici nu îți răpește mult timp pe care deja nu îl ai.
Melcisori din aluat de foietaj cu nuca si gem |
Însă pentru a face acești melcișori din aluat de foietaj nu ai nevoie nici de mari cunostințe tehnice în ale gătitului și nici nu îți răpește mult timp pe care deja nu îl ai.
Melcisori din aluat de foietaj cu nuca si gem |
Acest gen de sarmale de post o să îl mai găsiți și sub denumirea de ”sarmale mănăstirești”. Probabil pentru că de acolo, adică de la o mănăstire, a venit și această idee de a pune nucă în compoziția de sarmale.
Sarmale de post cu miez de nucă |
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Da, exista si asa ceva. Se poate si asa, fara carne. Nici eu nu stiam despre asta pana de curand, cand o prietena a blogului mi-a spus ca a facut si ca neaparat sa incerc si eu sa vad cum este.
Piftie vegana cu ciuperci |
"Horoscop culinar", daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!