Sustine-ma
Rata la cuptor cu piure de morcovi si pastarnac
In ultima perioada ati vazut pe blog mai multe retete cu carne de rata. Cred ca este noua mea pasiune
. Atunci cand vreti sa pregatiti ceva mai special, va recomand sa
incercati aceasta reteta: rata la cuptor cu piure de morcovi si
pastarnac si sos de portocale.
Rata la cuptor cu piure de morcovi si pastarnac |
Carne din supa
Asa ca atunci cand fac supica de vacuta, scot
carnita fiarta din oala si prepar felul doi. O puteti gati in mai multe feluri. Eu am ales varianta cu morcovi. Combinatia de carne cu morcovi multi, e delicioasa! E si economa, pt ca ajunge la mai multe persoane, decat daca ar fi bucatile intregi, nu?
Carne din supa |
Abonați-vă la:
Postări (Atom)
Printfriendly
Horoscop culinar
"Horoscop culinar", daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!