Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Intr-o seara m-a apucat o pofta de salata de icre. Dar nu aveam icre. Pana la urma m-am descurcat.
Salata de “icre false” |
- 100 g gris
- 1 ceapa
- 70-100 ml ulei
- 1 conserva peste in ulei
- 1 lamaie
- sare, piper, chili
- 2 lingurite ardei rosu mixat
- cateva masline
MOD DE PREPARARE:
Se pune grisul in ploaie, in apa
clocotita, amestecand continuu cu telul in forma de para si se fierbe
pana ce compozitia devine foarte consistenta.
Cand se racoreste, se mixeaza cu pestele in ulei. Se amesteca cu telul. Adaugati sare, piper, 1/2 ce ceapa rasa amestecand cu ulei ca la icrele obisnuite, zeama de lamaie dupa gust si jumatate de ceapa tocata fin.
Cand se racoreste, se mixeaza cu pestele in ulei. Se amesteca cu telul. Adaugati sare, piper, 1/2 ce ceapa rasa amestecand cu ulei ca la icrele obisnuite, zeama de lamaie dupa gust si jumatate de ceapa tocata fin.
In jumatate din “icre” puteti pune condimente: rosii, ardeiul rosu mixat, ca sa para icre rosii, restul le lasati albe.
Le garnisiti cu masline, felii de lamaie si faceti tartine.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.