Pregăteşte rapid o porţie apetisantă de pulpe de pui în sos cremos de ciuperci, ideale pentru masa de prânz sau cină.
Pulpe de pui în sos cremos de ciuperci |
250 g ciuperci
4 căţei de usturoi
4 pulpe de pui, dezosate
1 lingură ulei
100 ml supă de pui
250 g smântână sau iaurt
50 g parmezan, ras
pătrunjel tocat, după gust
sare
piper
Mod de preparare:
Feliezi ciupercile şi zdrobeşti usturoiul. Condimentezi bucăţile de carne cu sare şi piper, după gust.
Încingi uleiul într-o tigaie şi rumeneşti pulpele de pui 4-5 minute pe fiecare parte. Scoţi pe o farfurie. Sotezi usturoiul aproximativ 1 minut, apoi combini cu ciupercile. Le căleşti 5-7 minute. Torni supa de pui. Potriveşti gustul cu sare şi piper.
Amesteci cu smântâna şi laşi să dea în clocot uşor. Dai focul încet şi ţii pe foc aproximativ 5 minute, amestecând constant. Încorporezi parmezanul. Laşi să se topească complet. Întorci pulpele de pui în tigaie şi le stropeşti cu sos.
Serveşti cu pătrunjel.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.