Piersici la cuptor – un desert simplu, uşor şi rapid. Iată o reţetă pe care o poate face oricine. Adauga piersicile cu miere, după gust. Am pus
piersicile deasupra, le-am umplut cu nuci
tocate și migdale, am dat la cuptor pînă s-au înmuiat piersicile și s-au
prăjit nucile si migdalele.
|
Piersici la cuptor |
O rețetă ușoară și rapidă pe care o poți face chiar și în cea
mai aglomerată zi a săptămânii. Ideală pentru cină deoarece nu pică greu
la stomac. Extrem de aspectuoasă, e potrivită pentru mesele festive.
|
Somon în crustă de parmezan |
Mananca crocant – un sandwich clasic franțuzesc extrem de gustos
care câștigă tot mai multă popularitate în întreaga lume! Simplu de pregătit, aromat, cu pâine crocantă, șuncă afumată și cașcaval fierbinte care se întiiiiinde. Fă-l rapid,
după rețeta de aici.
|
Mananca crocant |