Merele și vișinele sunt cele mai folosite fructe la prepararea
prăjiturilor. Acestea oferă deserturilor o aromă deosebită și un gust
imbatabil. Astăzi vă propunem să le combinați într-o singură prăjitură,
ca să obțineți un deliciu fenomenal, delicios, aromat și cu gust
dulce-acrișor. Această prăjitură va deveni preferata dvs atât în
weekend, cât și de sărbători!
|
PRAJITURA CU MERE SI VISINE |
Tortul egiptean a devenit tortul meu preferat, trebuie să
recunosc! Are câte puțin din fiecare: blat subțire, aromat și crocant,
cremă galbenă și mătăsoasă, frișcă plină de surprize crocante. Este
exact cât trebuie de dulce, așa că poți mânca fără probleme mai mult de o
felie. Nu se face greu, nu te speria că e rețeta lungă. E doar extrem
de detaliată, ca să se asigurăm că îți va ieși perfect!
|
TORT EGIPTEAN |