Una dintre cele mai apreciate mâncăruri tradiţionale este ciorba de legume. Uşoară şi consistentă în acelaşi timp, gustoasă şi
perfectă. O eţetă pe care treuie să o încerci!rci!
CIORBA DE LEGUME |
Mod De Preparare
Ciorbă de legume cu busuioc verde. Delicioasă, dietetică şi uşor de făcut. Iată o reţetă pe care treuie să o încerci!2. Între timp, se curăţă restul legumelor, se spală şi se taie mărunt. Se călesc 2-3 minute în puţin ulei de măsline.
3. Se adaugă apă şi orezul spălat şi se lasă să fiarbă. Fasolea uscată se pune să fiarbă în altă oală de 2-3 ori, ca să se elimine toxinele.
4. După ce au fiert atât fasolea uscată, cât şi cea verde, se pun să fiarbă în oală împreună cu celelalte legume. Se adaugă borşul şi roşiile pasate. Se potriveşte cu sare şi piper, după gust, şi se ornează cu pătrunjel şi busuioc proaspăt O eţetă pe care treuie să o încerci!rci!
Ingrediente
- 250 g fasole boabe
- 250 g fasole verde păstăi
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 50 g orez
- 2 ardei
- 2 roşii
- 400 ml borş
- busuioc verde
- pătrunjel proaspăt
- sare
- piper
- 3 linguri ulei de măsline
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.