Chiftelele sunt uşor de preparat, iar pregătirea lor nu-i decât o problemă de inspiraţie culinară.
Chiftele de pui cu sos de smântână |
Chiftelele sunt uşor de preparat, iar pregătirea lor nu-i decât o problemă de inspiraţie culinară.
Chiftele de pui cu sos de smântână |
Rapid și delicios! Credeți că este imposibil? Astăzi vin cu o rețetă senzațională care vă va convinge în totalitate că ce este delicios poate fi și rapid preparat. Fine și suculente, aromate și delicioase, pârjoalele umplute cu cașcaval se vor topi în gură. Gata cu orele în șir petrecute la bucătărie!
Pârjoale umplute cu mozzarella |
O rețetă excepțională! Iată cum o puteți prepara gustos, astfel încât familia dumneavoastră să ceară câte o porție suplimentară!
Cuiburi din carne tocată umplute cu cartofi și ouă |
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Aceasta este una dintre vechile retete de carne tocata cu branza. Se dovedeste a fi un preparat suculent, foarte satisfacator si aromat.
Cuiburi din carne tocata umplute cu branza |
Ciuperci umplute cu carne si oua de prepelita in cuib de cascaval |
Din carnea tocată puteți găti pârjoale delicioase, sau să o folosiți ca umplutură pentru pateuri. Dar ce părere aveți despre o rețetă în care carnea tocată nu mai este parte din umplutură ci ea se umple cu cașcaval?! Această rețetă se gătește mult mai ușor chiar decât pârjoalele, deoarece nu trebuie decât să dați „cuiburile” în cuptor și gata!
„Cuiburi din carne” umplute cu cașcaval |
"Horoscop culinar", daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!