Primesc un pachet surpriza. Deschid pachetul si gasesc o legatura perfecta de sparanghel. Oparesc repede cateva fire sa vad daca chiar e asa fraged cum arata. Chiar e! Apoi aflu de ce, e crescut in Romania, in judetul Mures. Ma gandesc: maine voi face ceva la fel de minunat langa el.
Sustine-ma
Pui cu sos de lamaie coapta si sparanghel
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Dovlecei la cuptor cu verdeturi si pinoli
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Imi plac foarte mult dovleceii pe gratar. Insa uneori, mai ales pentru cantitati mai mari, dureaza pana fac dovleceii pe tigaia grill, care nu e foarte mare. Atunci ii fac la cuptor, se coc repede, fara sa-i supraveghez in timpul asta si se indulcesc la fel de mult. De data asta am adaugat pinoli ca sa fie un contrast crocant.
Dovlecei la cuptor cu verdeturi si pinoli |
Cartofi cu fasole verde
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Abonați-vă la:
Postări (Atom)
Printfriendly
Horoscop culinar
"Horoscop culinar", daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!