Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe
blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Carnea de porc la tigaie cu miere se face rapid, nu este o mancare
sofisticata, dar este foarte gustoasa si merge de minune acum, cand avenit frigul..
Carne de porc la tigaie cu miere |
Ingrediente:
– 800 grame carne de porc
– 2 linguri de miere
– 100 ml coniac
– 2 cepe
– 8-10 linguri de ulei de masline
– sare, piper, cimbru
Mod de preparare:
Spalati carnea de porc si uscati-o. Taiati-o, apoi in bucati mici, potrivite pentru a fi consumate fara s-o mai taiati in farfurie.
Spalati carnea de porc si uscati-o. Taiati-o, apoi in bucati mici, potrivite pentru a fi consumate fara s-o mai taiati in farfurie.
Curatati ceapa si taiati-o in felii mai mari.
Incingeti intr-o tigaie non-aderenta uleiul de masline si rumeniti bine carnea pe toate partile.
Adaugati ceapa si lasati pe foc pana devine la culoare ca si cum ar fi caramelizata.
Opriti focul si dupa 2-3 minute adaugati coniacul si mierea.
Adaugati apoi putina apa si lasati la foc mai mic tigaia pentru 15-20 de minute.
Amestecati din cand in cand.
Este foarte buna si servita cu mamaliguta.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.