Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Astazi va prezantam: Carne de porc coaptă cu legume.
Obțineți un fel de mâncare delicios si aromat.
Acesta cu siguranță va deveni felul preferat.
Carne de porc coaptă cu legume |
Ingrediente:
– carne de porc
– roșii
– ciuperci
– ardei iute proaspăt
– usturoi
– cașcaval
– sare
– amestec de piper măcinat
– ulei vegetal
– maioneză
Mod de preparare:
1. Frecați carnea de porc cu sare și amestecul de piper măcinat.
Întretăiați carnea de câteva ori și umpleți spațiile formate cu felii de
usturoi.
2. Tapetați o tavă de copt cu folie de aluminiu și aranjați
în aceasta carnea. Ungeți folia de aluminiu cu puțin ulei.
3. Adăugați la carne câteva ciuperci.
4. Aranjați pe carne roșia tăiată rondele.
5. Dați prin răzătoare ciupercile și cașcavalul. Tocați mărunt ardeiul iute.
6. Amestecați ciupercile rase cu cașcavalul ras și ardeiul tocat. Adăugați puțină maioneză și amestecați.
7. Aranjați pe carne amestecul obținut.
8. Coaceți carne în cuptorul preîncălzit până la temperatura de 200°С
timp de aproximativ 30 de minute. Timpul de coacere depinde de fiecare
cuptor în parte.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.