Beef Wellington este un fel de mâncare deosebit de delicios și rafinat, de regulă, pregătit doar pentru masa de sărbătoare. Vă prezentăm o variantă mai simplă a acestui deliciu. Înlocuind mușchiul de vită cu carne tocată obțineți o ruladă la fel de delicioasă și apetisantă.
Ruladă Wellington cu carne tocată |
-1 kg carne tocată de vită
-500 g de aluat foietaj
-200 g de ciuperci
-100 g sos de roșii
-25 g de unt
-4 ouă
-3 cepe
-3 căței de usturoi
-pătrunjel (sau altă verdeață după gust)
-ulei vegetal
MOD DE PREPARARE
1. Amestecați carnea cu ceapa tocată, 2 căței de usturoi presat și verdeața tocată.
2. Adăugați 3 ouă și amestecați bine. Aranjați carnea într-o formă de copt și dați-o la cuptorul preîncălzit până la temperatura de 180°С pentru 20 de minute. Lăsați să se răcească.
3. Curățați și tocați ciupercile. Prăjiți-le într-o tigaie cu ulei încins. Adăugați usturoiul tocat și amestecați. Prăjiți până se va evapora sucul de la ciuperci. Lăsați să se răcească.
4. Întindeți aluatul într-un blat. Aranjați pe acesta ciupercile prăjite și carnea tocată. Rulați blatul.
5. Ungeți rulada obținută cu un ou bătut și faceți câteva tăieturi deasupra. Coaceți rulada în cuptorul preîncălzit până la temperatura de 180°С timp de 30-40 de minute.
Mesteru' vă dorește poftă bună alături de cei dragi!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.