Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Sufleu cu cașcaval

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Vă prezentăm o rețetă de sufleu de cașcaval. Aceste deliciu francez, se obține deosebit de fin, moale și aromat. Acordați atenția și timpul necesar pentru spuma de albuș și succesul este garantat. Sufleul este perfect atât pentru cina de familie, cât și pentru masa de sărbătoare. Surprindeți-vă oaspeții cu un astfel de deliciu și rețeta va fi la mare căutare.

Sufleu cu cașcaval
Sufleu cu cașcaval

INGREDIENTE

-150 g de cașcaval

-2 ouă

-50 g de unt

-50 g de făină

-nucșoară

-1 pahar de lapte

-1 priză de sare

-1 priză de piper negru măcinat

MOD DE PREPARARE

1. Topiți untul.

2. Treptat, adăugați făina, apoi laptele, sarea, piperul și nucșoara. Amestecați încontinuu.

3. Tăiați cașcavalul bucăți de mărime medie.

4. Amestecați încontinuu, până cașcavalul se va topi.

5. Luați cratița de pe foc și adăugați gălbenușurile. Amestecați bine.

6. Într-un bol, bateți albușurile spumă.

7. Adăugați spuma de albuș la amestecul cu cașcaval. Amestecați cu grijă, fără a depune prea mult efort.

8. Ungeți formele de copt cu unt și presărați-le cu făină. Turnați în formă amestecul obținut.

9. Coaceți sufleul în cuptorul preîncălzit până la temperatura de 180°C timp de 20-25 de minute.

10. Serviți sufleul fierbinte.

Notă: Cel mai bine e să folosiți parmezan.

Mesteru' vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!