Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

„Cuiburi din carne” umplute cu cașcaval

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Din carnea tocată puteți găti pârjoale delicioase, sau să o folosiți ca umplutură pentru pateuri. Dar ce părere aveți despre o rețetă în care carnea tocată nu mai este parte din umplutură ci ea se umple cu cașcaval?!  Această rețetă se gătește mult mai ușor chiar decât pârjoalele, deoarece nu trebuie decât să dați „cuiburile” în cuptor și gata!

„Cuiburi din carne” umplute cu cașcaval

„Cuiburi din carne” umplute cu cașcaval

Ingrediente:

-800 g carne tocată de porc;

-300 g carne tocată de găină;

-1 ceapă;

-70 g de pâine;

-2 ouă;

-200 ml lapte;

-200 ml smântână pentru gătit;

-150 g cașcaval;

-sare după gust;

-mărar după gust;

-piper negru praf după gust.

Mod de preparare:

1.Amestecați carnea tocată de găină cu cea de porc și adăugați ceapa tăiată mărunt.

2.Înmuiați pâinea în 100 ml de lapte, apoi presați-o și adăugați-o în carnea tocată.

3.Turnați laptele rămas în compoziția cu carne, sărați și piperați.

4.Întâi, din compoziție faceți biluțe de dimensiunile unui măr și apoi creați din fiecare câte un „cuib”. Aranjați cuiburile pe tava unsă cu unt.

5.Dați cașcavalul prin răzătoare și amestecați-l cu smântâna, ouăle și mărarul tocat.

6.Puneți umplutură în toate cuiburile și dați tava în cuptorul preâncălzit. Coaceți la 200° timp de 25-30 de minute.

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!