Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Cuiburi din carne tocata umplute cu branza

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Aceasta este una dintre vechile retete de carne tocata cu branza. Se dovedeste a fi un preparat suculent, foarte satisfacator si aromat.

Cuiburi din carne tocata umplute cu branza

Cuiburi din carne tocata umplute cu branza

Ingrediente:

– carne de porc tocata, 800 g;

– carne de pui tocata, 300 g;

– oua, 2 buc;

– ceapa, 1 bucata;

– lapte, 150 ml;

– usturoi, 5 buc;

– paine alba, cateva felii;

– sare, piper, condimente;

– smantana grasa, 200 g;

– branza, 200 g;

– marar.

Mod de preparare:

Inmuiati painea in putin lapte si stoarceti-o dupa 5 minute.

Se amesteca ambele tipuri de carne tocata, sare si piper dupa gust. Puteti adauga, de asemenea, alte mirodenii.

Ceapa se toaca marunt sau se toaca cu un blender si se adauga la carnea tocata impreuna cu usturoiul tocat si painea.

Pentru umplutura, combinati branza rasa si smantana, mararul si 2 oua intr-o masa omogena.

Acoperiti tava cu hartie de copt.

Facem chiftele mari din carne tocata (ca un mar) si le punem intr-o tava.

Cu ajutorul unui pahar, facem o gaura in fiecare chiftea in care intindem umplutura cu branza.

Preincalziti cuptorul la 200 de grade si coaceti pentru aproximativ 30 – 40 de minute.

Sfat : 

Puteti lua orice carne tocata dupa bunul plac, condimentati-o cu diverse condimente si ierburi.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!