Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Mananca crocant

Retete si gust

Mananca crocant – un sandwich clasic franțuzesc extrem de gustos care câștigă tot mai multă popularitate în întreaga lume! Simplu de pregătit, aromat, cu pâine crocantă, șuncă afumată și cașcaval fierbinte care se întiiiiinde. Fă-l rapid, după rețeta de aici.
Mananca crocant
Mananca crocant

Ingrediente:

  • 300 ml lapte integral
  • 2 linguri unt nesărat
  • 3 linguri făină
  • 3 linguri cimbru proaspăt
  • 1 pâine normală întreagă
  • 3 linguri muștar 
  • 340 g șuncă afumată feliată
  • 450 g cascaval ras
  • 120 g parmezan ras
  • sare și piper după gust

    Mod de preparare:

    Preîncălzește cuptorul la treapta cea mai mare, cu grilajul poziționat la locul al treilea de jos. 
  • Înfierbântă laptele într-o cratiță, la foc mic spre mediu – pentru aproximativ 5 minute. Într-o altă cărticioară, la foc mic, topește untul. Adaugă peste el făina și amestecă bine să se omogenizeze, timp de 2 minute. Pune peste 1 și 1/2 din frunzele de cimbru, amestecă, apoi adaugă treptat laptele, amestecând continuu. Lasă la foc mic timp de 2 minute, amestecând ocazional să nu se prindă. Dă de pe foc și adaugă 1 linguriță de sare și 1/2 de piper.
  • Taie crusta de deasupra pâinii. Taie pâinea pe orizontală, dintr-un cap în celălalt. Umple pâinea cu muștarul, șunca și jumătate din cantitatea de cascaval ras.
  • Pune pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dă la cuptorul încins până se topește cascavalul și devine rumen-aurie. Scoate din cuptor. Dacă ai flacără în partea superioară a cuptorului, aprinde-o pe aceea. Dacă nu, ridică grilajul pe treapta de mijloc.
  • Toarnă sos peste stratul de cascavalul rumenită. Apoi presară și restul de cascavalul rămas - inclusiv parmezanul. Dă la cuptor pentru aproximativ 6 minute.
  • Scoate din cuptor, râșnește niște piper proaspăt deasupra și restul de cimbru rămas. Lasă-l 5-10 minute până să servești.                                                                                                                    Sfat: ar fi ideal să respecți exact tipurile de ingrediente indicate, deoarece ele-i dau originalitatea și farmecul aparte acestei rețete.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!