Pomana porculi
|
Pomana porcului |
- Type:
- Felul principal
- Numarul de porții:
- 4 porții
- Preparare:
- 30 min
- Gătire:
- 20 min
- Gata în:
- 50 min
- Dificultate:
- Foarte usor
Ingrediente
:
- 2
verze acre taiate feliuta sau varza acra deja taiata care este asezata intre capatanile de varza din butoi
-carne de porc proaspata (care sa aiba si ceva grasime)
-1 lg untura
-sare, piper,
cimbru
-1-2 cepe mari
Preparare
Intr-o cratita mai mare si mai adanca punem untura topita , asezam un
strat de varza, apoi unul de cuburi de carne si unul de ceapa, apoi alte
straturi de varza, carne , ceapa si tot asa....ultimul strat sa fie de
varza.
Etapa 1
Adaugam cam 2 cani de apa si lasam sa fiert. Intre timp mai amestecam
din cand in cand ca sa nu se prinda...daca mai trebuie apa mai adaugam
cate putin ....condimentam cu sare, piper, cimbru uscat (la sare avem
grija pentru ca varza e deja sarata)...
Etapa 2
Lasam la fiert cam o ora si
jumatate pana scade toata apa, varza si carnea sunt bine patrunse .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.