Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link -Adauga reteta ta.
Denumirea
este populara in Liban si Siria, un fel de "chiftele" facute din carne
de oaie, amestecata cu ceapa si condimente. Se pot frige pe gril.
Kofta |
- 1 kg carne tocata de berbecut
- o legatura mica de marar
- o legatura mare de patrunjel
- cateva frunze de menta verde
- 2 cepe potrivite
- sare
- piper
- boia dulce
- un praf de scortisoara
- un praf de chimen macinat
MOD DE PREPARARE:
Carnea de berbecut se curata de grasine si piele, apoi se toaca.
Ceapa
se curata si se amesteca la robot impreuna cu verdeturile spalate bine,
pana devine o pasta - nu foarte fina. Se amesteca apoi cu carnea tocata
si condimentele si se modeleaza sub forma de mititei.
Se
infig mititei pe un betisor si se pun pe gril de aragaz.
Se servesc calzi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.