Asa ca atunci cand fac supica de vacuta, scot
carnita fiarta din oala si prepar felul doi. O puteti gati in mai multe feluri. Eu am ales varianta cu morcovi. Combinatia de carne cu morcovi multi, e delicioasa! E si economa, pt ca ajunge la mai multe persoane, decat daca ar fi bucatile intregi, nu?
Carne din supa |
- carne de vacuta fiarta
- 3 morcovi mari
- sare, piper, vegeta
- 3-4 linguri ulei
MOD DE PREPARARE:
Se razalesc morcovii pe razatoarea mare si se pun la calit in ulei. Cand sunt aproape caliti, se adauga carnea de vacuta fiarta si taiata cubulete.
Se condimenteaza si se lasa aproximativ 20 de minute la foc mediu sa se prajeasca.
Se serveste cu garnitura de cartofi piure cremos si delicios.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.