Minciunelele italiene, sunt gogosi
traditionale, aurii, pufoase si crocante in acelasi timp, pentru care nu
trebuie sa astepti sa dospeasca! Se fac din ingrediente pe care le ai la indemana si le prepari in maxim 30 de minute!
Minciunele |
Mod de preparare:
- Combina faina cu bicarbonatul, sarea si zaharul. Adauga untul si incorporeaza-l in ingredientele uscate pana obtii o consistenta faramicioasa.
- Adauga oul si galbenusul, cele 2 linguri de suc de portocale proaspat stors, vinul si framanta toate ingredientele, adaugand faina in plus pana cand aluatul nu mai e lipicios.
- Intinde compozitia intr-o foaie groasa de 1/2 cm si taie minciunelele cu rotita de saleuri, de 2-3 cm latime si 6-7 lungime.
- Prajeste minciunelele italienesti in baie de ulei pana se rumenesc, apoi servestele presarate din belsug cu zahar pudra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.