Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Friptura de iepure cu masline

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link -  Adauga reteta ta.              Friptura de iepure cu masline este un adevarat deliciu, mai ales in prag de sarbatoare, cand vrei sa impresionezi cu o masa bogata dar si deosebita. Este usor de preparat si aduce un plus de savoare preparatelor traditionale.
Friptura de iepure cu masline

Friptura de iepure cu masline

Ingrediente:

1.5 kg carne de iepure
500 ml vin alb dulce
sare , piper negru 
2-3 foi de dafin
150 g de masline negre si verzi 
4 linguri de ulei de masline
6 linguri de bulion  
4-5 fire de rozmarin 
cate 1 varf de lingurita de cimbru si de busuioc uscat    
5 catei de usturoi 

Mod de preparare:

Spala bine carnea de iepure cu apa rece.Tamponeaza-o usor cu un servet uscat de hartie. Maseaza apoi carnea cu sare, piper, cimbru, busuioc, usuturoi pisat, acoper-o in vin, ulei de masline si bulion si lasa-o la macerat pentru 2-3 ore, cel putin. Pune-o apoi intr-o tava cu tot cu sosul in care a stat, si se lasa la cuptor la 220 de grade Celsius pentru 20 de minute, si apoi la o temperatura mai mica de 200 de grade Celsius pentru inca o ora. Asigura-te ca mai este sos, turnand din cand in cand apa sau vin. Cu 15 minute inainte de a scoate friptura de iepure, adauga maslinele. Serveste friptura de iepure cu piure de cartofi sau sote de legume. Pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!