Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Friptura de pui in sos de mango poate sa devina foarte repede preferata
familiei tale, datorita aromei dulci si pline a fructului de mango. Tot
cu ajutorul fructului de mango pieptul de pui se fragezeste si eviti,
astfel, textura uscata pe care o capata fibrele acestuia in timpul
gatirii.
Friptura de pui in sos de mango |
Ingrediente:
500 g de piept de pui
1 mango bine copt
1 varf de cutit de curry
1 varf de cutit de sare
1/2 de lingurita de coriandru uscat
3 catei de usturoi
3 linguri de ulei de masline
1/2 de ceasca de apa
Mod de preparare:
Spala bine pieptul de pui si taie-l in bucati lungi, egale. In blender,
pune bucati de mango curatat, apa, curry, sare, ulei, coriandru,
usturoiul si amesteca pana ce omogenizezi totul. Pune intr-o tava
ingusta bucatile de piept de pui, astfel incat cand torni sosul de mango
acesta sa acopere pe jumatate carnea. Pune tava la cuptorul incins
pentru 40 de minute, la 220 de grade Celsius. Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.