Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Dacă în mod normal prăjiturile se pregătesc în cuptor, noi avem o nouă alternativă de a pregăti un desert absolut delicios și rapid care să satisfacă chiar și cele mai mofturoase papile gustative.
Prăjitură cu mere la tigaie |
- 3 mere
- 2 ouă
- 140 g zahăr
- 60 ml ulei
- 150 ml lapte
- 200 g făină
- 1 pliculeț praf de copt
- scorțișoară
- 1 vârf de sare
- esență de vanilie
Mod de preparare:
Spălam bine bine merele, apoi le decojim și le curățăm de cotor, după care le tăiem felii subțiri.
Aranjăm frumos merele în interiorul tigăii, fără să adaugăm ulei sau alte grăsimi.
Amestecăm într-un bol ouăle, sarea, esența de vanilie, scorțișoara, zahărul, uleiul și adaugăm făina peste care am adaugat praful de copt.
Omogenizăm întrega compoziție și o turnăm în tigaia cu merele tăiate feliuțe.
Acoperim tigaia cu un capac pentru 20-25 de minute la foc mediu.
După cele 20-25 de minute, minunatia este gata și poate fi servită atât caldă, cât și rece alături de o cupă de înghețată.
Poftă buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.