Carnea este foarte uşor de gătit, de aceea astfel de bucate vă
vor veni de multe ori în ajutor atunci când așteptați pe cineva, iar
aspectul lor plăcut va înfrumuseţa orice masa.
Un
mare avantaj al cărnii, este faptul că ea poate fi servită
fără garnitură, iar cu ingredientele puteţi jongla după gust. Iată de
ce, Rtete si gust, a pregătit pentru dumneavoastră o reţeta, care, nu o poate refuza nimenea!
Carne coaptă cu ciuperci şi caşcaval |
Ingrediente:
- 600 g de carne de porc
- 200 g de ciuperci
- 1 ceapă
- 2 linguri de ulei
- 200 ml de smântână
- 2 ouă
- 75 g de caşcaval ras
Mod de preparare:
- Tăiaţi carnea perpendicular pe fibre, în felii de grosime de 1 cm. Bateţi feliile de carne şi asezonaţi-le.
- Tăiaţi ciupercile în felii subţiri şi prăjiţi-le în ulei împreună cu ceapa tocată mărunt.
- Aşterneţi în tava de copt folie de aluminiu, ungeţi-o cu ulei şi puneți feliile de carne.
- Bateţi ouăle şi smântâna cu o furculiţă şi adăugaţi caşcaval, sare şi piper.
- Aşezaţi ciupercile peste carne şi turnaţi deasupra sosul de ouă şi smântână. Coaceţi carnea în cuptorul preîncălzit la 180 de grade până capătă o culoare aurie plăcută.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.