Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Coaste de porc cu miere si ghimbir

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Coastele de porc  gatite pe un  gratar cu jar sau in cuptorul  de la aragaz, sunt binevenite pentru un pranz de duminica, fiind foarte gustoase si usor de facut.

Coaste de porc cu miere si ghimbir

Coaste de porc cu miere si ghimbir

Ingrediente:

1-2 kg coaste porc tinere

1 lamaie zeama si coaja

4 linguri miere de albine lichida

1 lingurita ghimbir macinat uscat

sare, piper

Mod de preparare:

Pentru a se obtine niste coaste de porc suculente, trebuiesc puse intr-o oala larga la fiert cu apa si un praf de sare - cca 30-35 minute.

Optional, coastele de porc se pot lasa ca atare in stare proaspata, doar asezonate cu sare, piper.

Intre timp, cat acestea vor fierbe la foc domol, vom pregati un sos intr-un bol din: zeama de lamaie, coaja de lamaie, miere de albine, praful macinat de ghimbir, mustar, sare si piper, amestecandu-le cu un tel.

Coastele de porc fierte, se vor scote din apa si vor fi puse la scurs intr-o stecuratoare.

Cu sosul obtinut, coastele de porc se vor unge cu o pensula pe ambele parti, apoi vor fi puse la prajit pe gratarul incins, avand grija ca la fiecare 4-5 minute sa fie intoarse pe ambele parti.

Optional, in lipsa unui gratar cu jar facut la curte, coastele de porc vor iesi la fel de bune si gustoase  in cuptorul de la aragaz, puse intr-o tava tapeata cu ulei si hartie de copt.

Se vor servi fierbinti, alaturi de o salata de sfecla rosie..

POFTA BUNA !

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!