Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.O cină care îți răsfață toate papilele
gustative, chiar mai bună decât variata tradițional cunoscută, care
conține o mulțime de carbohidrați.
Cotlet cu dovlecel |
Ingrediente:
- 375 g cotlet
- 50 g ulei de cocos
- 75 g brânză feliată
- 100 g salată verde tocată
- 300 g dovlecei
- 30 g făină de migdale
- 30 g parmezan ras fin
- 1/2 linguriță praf de usturoi
- 1/2 linguriță sare
- piper după gust
- 100 ml maioneză preparată - la sos
- 1 vârf de linguriță pastă de ardei iute - la sos
Mod de preparare:
- Prepară sosul , amestecând toate ingredientele, și lasă- l în așteptare in frigider.
- Încălzește cuptorul la 150-175 grade. Tapetează o tava de cuptor cu hârtie de copt.
- Bate oul într-un vas.
- În alt vas, amestecă făina, parmezanul și condimentele.
- Curăța dovleceii și taie-i ca pe cartofii pai, mai groși.Trece bucățile de dovlecel prin ou, apoi prin amestecul de componente solide și așează-le în tavă. Picura ulei de măsline pe deasupra și bagă tava la cuptor pentru 25-30 minute.
- Într-o tigaie , pune unt și prăjește cotlet-ul, după gustul tău. Asezonează cu sare și piper.
- Aseaza in farfurie friptura (cotlet-ul), cartofii pai (dovlecel-ul), maioneza și salata, alături de feliile de brânza. Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.