Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

PARJOALE (chiftelute lunguiete trecute prin malai, faina si pesmet)

Retete si gust

Parjoalele se fac din carne tocata de vita si de porc si sunt absolut delicioase atunci cand sunt pregatite cum trebuie, nici prea crude nici prea uscate. Parjoalele sunt un fel de chiftelute mai aparte datorita formei si crustei care le acopera. Pentru a pregati parjoalele se urmeaza aproximativ aceiasi pasi ca in cazul chiftelutelor:
parjoale
PARJOALE (chiftelute lunguiete trecute prin malai, faina si pesmet)
Ingrediente:
  • 500 grame de carne dintre care 300 grame de carne tocata de vita si 200 g de carne tocata de porc
  • 200 ml de lapte
  • 2 felii paine alba
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 cartof
  • Lapte
  • 2 oua
  • 150 g pesmet
  • 2 linguri malai
  • 2 linguri faina
  • Condimente: Sare, piper, marar, patrunjel.
    Mod de preparare:
    1. Feliile de paine se inmoaie in lapte.
    2. Carnea, ceapa, usturoiul, cartoful crud ras, ouale si painea inmuiata se amesteca impreuna cu condimentele intr-un bol.
    3. Pasta de carne astfel obtinuta sa modeleaza in mana sub forma de chiftelute lunguiete si se trece prin malaiul, faina si pesmetul asezate pe farfurii separate in prealabil. Se preseaza parjoalele, se intorc si se repeta procesul.
    4. Parjoalele se prajesc intr-un deget de ulei, cate 5 minute pe fiecare parte.
    Se servesc cel mai bine cu cartofi natur si sunt absolut delicioase.
:
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!