Vă prezentăm o rețetă de pârjoale delicioase cu sos de rosii. Acestea se
prepară uimitor de simplu și rapid. Datorită combinației reușite de carne cu sos, obțineți niște
pârjoale deosebit de aromate și suculente. Serviți-le cu garnitura de piure de cartofi.
PARJOALE DIN CARNE DE OAIE CU SOS DE ROSII |
Ingrediente
● 1 lingurita rozmarin |
● 1 lingurita sare |
● 1 kg carne de oaie tocata |
● 6 cepe mici |
● 1 gogosar rosu si mare |
● 1 capatana de usturoi |
● 2 linguri faina de grau |
● 2 oua |
● 1 lingurita maghiran |
● 1 lingurita amestec ierburi cu boia |
● 50 ml ulei |
● 500 gr rosii |
● 1 lingura mare bulion |
● 1 gogosar mare rosu |
● 4 cepe micute |
● 1 lingurita rozmarin |
●
1 lingurita sare
Mod de prepararePeste carnea tocata se pun ierburile aromate, sare, oua, faina de grau, gogosarul, ceapa si usturoiul mixate, dar nu facute praf, sa fie asa mai marisoare, se omogenizeaza; se formeaza parjoale mici in podul palmei si se pun la copt in tava de la cuptor, dupa ce s-a pus hartie de copt in tava. Se coc la foc potrivit pe o singura parte. Mod de preparare pentru sos: Se curata ceapa, se toaca si se prajeste cu putin ulei, trebuie sa devina translucida pentru un gust cat mai aromat, se adauga rosiile si gogosarul mixat bine, rozmarin, sare si se fierbe la foc potrivit. Cand sosul este gata, se pun parjoalele peste sos, se mai adauga o lingura de bulion si se mai lasa la fiert pret de circa cinci minute, apoi se opreste focul. Serviți-le cu .garnitura de piure de cartofi Sa aveti pofta buna! |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.