Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

PARJOALE DIN CARNE DE OAIE CU SOS DE ROSII

Retete si gust
Vă prezentăm o rețetă de pârjoale delicioase cu sos de rosii. Acestea se prepară uimitor de simplu și rapid. Datorită combinației reușite de carne cu sos, obțineți niște pârjoale deosebit de aromate și suculente. Serviți-le cu garnitura de piure de cartofi.
PARJOALE
PARJOALE DIN CARNE DE OAIE CU SOS DE ROSII

Ingrediente

1 lingurita rozmarin
1 lingurita sare
1 kg carne de oaie tocata
6 cepe mici
1 gogosar rosu si mare
1 capatana de usturoi
2 linguri faina de grau
2 oua
1 lingurita maghiran
1 lingurita amestec ierburi cu boia
50 ml ulei
500 gr rosii
1 lingura mare bulion
1 gogosar mare rosu
4 cepe micute
1 lingurita rozmarin
1 lingurita sare

Mod de preparare


Peste carnea tocata se pun ierburile aromate, sare, oua, faina de grau, gogosarul, ceapa si usturoiul mixate, dar nu facute praf, sa fie asa mai marisoare, se omogenizeaza; se formeaza parjoale mici in podul palmei si se pun la copt in tava de la cuptor, dupa ce s-a pus hartie de copt in tava. Se coc la foc potrivit pe o singura parte.
Mod de preparare pentru sos:
Se curata ceapa, se toaca si se prajeste cu putin ulei, trebuie sa devina translucida pentru un gust cat mai aromat, se adauga rosiile si gogosarul mixat bine, rozmarin, sare si se fierbe la foc potrivit. Cand sosul este gata, se pun parjoalele peste sos, se mai adauga o lingura de bulion si se mai lasa la fiert pret de circa cinci minute, apoi se opreste focul. Serviți-le cu .garnitura de piure de cartofi
Sa aveti pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!