Supă rece cu castraveți și mentă |
Ibgrediente:
- un castravete;
- 2 roșii;
- o țelină mică;
- un cățel de usturoi;
- 3-4 frunze de mentă proaspătă;
- 500 ml litri lapte;
- sare și piper.
Mod de preparare:
Această supă este una dintre mâncărurile de vara care nu necesită preparare termică. Taie mărunt castravetele, roșiile, țelina și usturoiul. Pune-le pe toate într-un bol, împreună cu frunzele de mentă, apoi adaugă laptele, sarea și piperul. Mixează-le timp de un minut, iar dacă această compoziție ți se pare prea densă, o poți subția cu puțină apă. Apoi, pune preparatul la frigider. Servește supa rece, decorată cu câteva frunze de mentă.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.