Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Ne-a placut enorm de mult, pot spune ca sunt cele mai bune
fursecuri pe care le-am mancat vreodata. Va recomand sa le probati si
voi!
Fursecuri cu unt de arahide si ciocolata |
INGREDIENTE:
- 210 gr faina
- 200 gr unt de arahide
- 200gr zahar
- 100 gr unt moale 82% grasime, la temperatura camerei
- 150 gr ciocolata amaruie
- 1/2 lingurita praf de copt
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
- vanilie
MOD DE PREPARARE:
Intr-un bol adaugam: untul cu grasime de
82%, untul de arahide, zaharul si cu un mixer amestecam totul pana
devine un amestec cremos. Adaugam oul, esenta de vanilie si amestecam in
continuare, adaugam faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si
mixam la viteza mica iar la sfarsit adaugam ciocolata taiata marunt si
amestecam cu o spatula pana incorporam ciocolata, aluatul
este gata.
Cu ajutorul lingurei de inghetata formam fursecurile si le asezam intr-o tava tapetat cu hartie de copt. Introducem tava la cuptorul preincalzit la o temperatura de 175 grade C, pentru maxim 12-15 minute. Dupa ce le scoatem din cuptor, le lasa sa se racoreasca in tava deoarece sunt foarte fragede si se sfarama.
Cu ajutorul lingurei de inghetata formam fursecurile si le asezam intr-o tava tapetat cu hartie de copt. Introducem tava la cuptorul preincalzit la o temperatura de 175 grade C, pentru maxim 12-15 minute. Dupa ce le scoatem din cuptor, le lasa sa se racoreasca in tava deoarece sunt foarte fragede si se sfarama.
Daca doriti fursecurile mai moi le lasati 12 minute la copt, daca le doriti crocante le lasati in cuptor 15 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.