Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Fursecuri cu unt de arahide si ciocolata

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
 Ne-a placut enorm de mult, pot spune ca sunt cele mai bune fursecuri pe care le-am mancat vreodata. Va recomand sa le probati si voi!
Fursecuri cu unt de arahide si ciocolata
Fursecuri cu unt de arahide si ciocolata
INGREDIENTE:
  • 210 gr faina
  • 200 gr unt de arahide
  • 200gr zahar
  • 100 gr unt moale 82% grasime, la temperatura camerei
  • 150 gr ciocolata amaruie
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • vanilie

MOD DE PREPARARE:

Intr-un bol adaugam: untul cu grasime de 82%, untul de arahide, zaharul si cu un mixer amestecam totul pana devine un amestec cremos. Adaugam oul, esenta de vanilie si amestecam in continuare, adaugam faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si mixam la viteza mica iar la sfarsit adaugam ciocolata taiata marunt si amestecam cu o spatula pana incorporam ciocolata, aluatul este gata.

Cu ajutorul lingurei de inghetata formam fursecurile si le asezam intr-o tava tapetat cu hartie de copt. Introducem tava la cuptorul preincalzit la o temperatura de 175 grade C, pentru maxim 12-15 minute. Dupa ce le scoatem din cuptor, le lasa sa se racoreasca in tava deoarece sunt foarte fragede si se sfarama.
Daca doriti fursecurile mai moi le lasati 12 minute la copt, daca le doriti crocante le lasati in cuptor 15 minute.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!