Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Placinta cu foi Yufka, branza sarata si nuci prajite

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
O placinta numai buna de servit calda , aburinda, alaturi de un pahar cu iaurt.
Placinta cu foi Yufka, branza sarata si nuci prajite

Placinta cu foi Yufka, branza sarata si nuci prajite

INGREDIENTE:

  • 700 gr branza sarata
  • 1 pachet foi yufka
  • 5 oua
  • 7 linguri pline de smantana
  • 1 legatura marar
  • 125 gr nuci zdrobite
  • 1 lingura ulei de masline

MOD DE PREPARARE:

1. Ungeti cu unt o tava pentru copt.

2. Preparati compozitia de branza: branza, 3 oua, mararul tocat, 3 linguri de smantana, se amesteca foarte bine.

3. Preparati compozitia de smantana: 4 linguri pline de smantana impreuna cu 2 oua se amesteca foarte bine.

4. Se prajesc nucile maruntite bine inainte la blender pentru maxim un minut, in tigaie intr-o lingura de ulei de masline, apoi se adauga la branza.

5. Se desfac cu grija foile, se ia prima tava se intinde in tava pregatite, se stropeste cu sosul de smantana si se unge fiecare coltisor foarte bine.

6. Turnati compozitia, adaugati a doua foaie deasupra, procedati ca la prima si ungeti bine peste tot. Turnati si restul de smantana si presarati mararul.

7. Dati la cuptor pentru 35 de minute la 180 grade sau in functie de cuptor.

Pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!