Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ciorbă de fasole cu cârnați afumați

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Învață cum se face ciorbă de fasole cu cârnați folosind o simplă și gustoasă rețetă de ciorbă ardelenească cu fasole boabe și cârnați afumați!

Ciorbă de fasole cu cârnați afumați

Ciorbă de fasole cu cârnați afumați

Ingrediente

1. 1 kg fasole uscată
2. sare sau pastă de ardei sărată (opțional)
3. 1 kg zarzavat (600 gr morcovi + 400 gr rădăcină de păstârnac)
4. 1 lingură ulei de floarea soarelui
5. 300 gr cârnați de porc afumați (recomand cârnați ungurești cu boia)
6. 3-5 linguri oțet de mere sau după gust
7. pătrunjel verde tocat după gust (recomand o legătură medie)
8. ardei iute murat după gust (opțional)

Mod de preparare

Pune fasolea uscată în apă rece și așteaptă să se rehidrateze peste noapte

Pune fasolea în cratiță, adaugă un vârf de sare și pune-o la fiert la temperatură medie

Când fasolea s-a înmuiat pe jumătate, aruncă apa în care a fiert ca să diminuezi efectele flatulenței
 
Curăță zarzavatul, taie-l în batoane de mărime potrivită și pune-l în cratița cu fasole
 
Umple cratița cu apă călduță și asezonează ingredientele cu sare sau pastă de ardei roșu.
 
Toarnă o lingură de ulei, apoi pune cratița pe foc mediu-mic și fierbe ingredientele
 
Intre timp, taie cârnații afumați în rondele mai groase
 
Când zarzavatul s-a înmuiat, adaugă cârnații afumați în ciorbă, acrește-o cu oțet de mere după gust și mai fierbe ingredientele aproximativ 10 minute la foc mic
 
Toacă pătrunjelul mărunt, pune-l în ciorbă, acoperă cratița cu capacul și mai așteaptă 5 minute înainte de servire
 
Servește delicioasa ciorbă de fasole cu cârnați afumați alături de ardei iute murat (opțional)

Poftă bună la ciorbă de fasole cu cârnați afumați!


Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!