Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Acesti ardei copti cu branza feta, jambon, ceapa, smantana, apoi la cuptor sunt o gaselnita simpla si rapida pentru gospodinele grabite dar care vor sa-si alinte familia cu mancare buna de casa.
Ardei kapia copți și umpluti |
- 100 g mușchi de porc afumat
- 30 g cașcaval
- 70 g mozarella
- 50 g branza de vaci
- 1 ceapa verde
- 2 linguri smantana
Mod de preparare
Încălzim cuptorul la 200 grade.
Așezăm ardeii kapia pe o tava, cu hârtie de copt pe ea și-i coacem la foc iute.
Se scot de la cuptor, se presara sare peste ardeii copți,
se acoperă și se lasă câteva minute, sa se aburească, pentru a curată
mai ușor coaja de pe ei.
Încercam sa curățăm ardeii, fără a-i rupe prea mult, eventual,
desfăcut, din locul unde au crăpat la copt, pentru a putea îndepărta mai
ușor semințele. Se lasă cotorul, pe cât e posibil.
Muschiul, cașcavalul și mozarella se taie cubulete.
Ceapa se toaca mărunt.
Intr-un vas punem ingredientele tocate, branza și
smantana, amestecand ușor. Condimente se adauga după gust.
Incalzim iar cuptorul la 200 grade.
Se umplu ardeii kapia cu aceasta umplutura, se asaza pe hârtie de
copt in tava și se da la cuptor, 10 minute, in cuptorul preîncălzit la
200 grade cu ventilatie, doar cât sa se topească branza.
Se scot din cuptor si se iau de pe tava, asezandu-le pe farfurie, folosind o paleta.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.