Pastrav cu legume la cuptor
|
Pastrav cu legume la cuptor
|
- Type:
- Felul principal
- Numarul de porții:
- 2 porții
- Preparare:
- 15 min
- Gătire:
- 10 min
- Gata în:
- 25 min
- Dificultate:
- Foarte u
Ingrediente
- 2 pastravi
- 200 g mix legume congelate
- 1/2 capatana usturoi
- 2 linguri ulei de masline
- zeama de la 1/2 lamaie
- 1 lingurita boia de ardei
- ghimbir
- rozmarin
- sare si piper
Preparare
Etapa 1
Usturoiul se toaca si facem un mujdei cu cele 2 linguri ulei si zeama
de lamaie. Adaugam restul condimentelor si omogenizam.Cu acest amestec
ungem pastravii la exterior, cat si la interior.
Etapa 2
Fiecare pastrav il punem pe cate o bucata de folie de aluminiu. Umplem
burtile cu legume si strangem bine folia. Pus legumele crude, dar se pot
sota inainte de a umple pestele.
Etapa 3
Dam la frigider pentru cel putin jumatate de ora, apoi ii punem intr-o
tava si dam la cuptor la foc mediu. Cand sunt aproape gata (cand nu mai
rezistati mirosului :)) ) desfaceti folia si mai lasati inca vreo 10
minute, pana se rumenesc.
șor
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.