Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ruladă Wellington cu carne tocată

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Beef Wellington este un fel de mâncare deosebit de delicios și rafinat, de regulă, pregătit doar pentru masa de sărbătoare. Vă prezentăm o variantă mai simplă a a acestui deliciu. Înlocuind mușchiul de vită cu carne tocată obțineți o ruladă la fel de delicioasă și apetisantă.

Ruladă Wellington cu carne tocată
Ruladă Wellington cu carne tocată

INGREDIENTE

-1 kg carne tocată de vită

-500 g de aluat foietaj

-200 g de ciuperci

-100 g sos de roșii

-25 g de unt

-4 ouă

-3 cepe

-3 căței de usturoi

-pătrunjel (sau altă verdeață după gust)

-ulei vegetal

MOD DE PREPARARE

1. Amestecați carnea cu ceapa tocată, 2 căței de usturoi presat și verdeața tocată.

2. Adăugați 3 ouă și amestecați bine. Aranjați carnea într-o formă de copt și dați-o la cuptorul preîncălzit până la temperatura de 180°С  pentru 20 de minute. Lăsați să se răcească.

3. Curățați și tocați ciupercile. Prăjiți-le într-o tigaie cu ulei încins. Adăugați usturoiul tocat și amestecați. Prăjiți până se va evapora sucul de la ciuperci. Lăsați să se răcească.

4. Întindeți aluatul într-un blat. Aranjați pe acesta ciupercile prăjite și carnea tocată. Rulați blatul.

5. Ungeți rulada obținută cu un ou bătut și faceți câteva tăieturi deasupra. Coaceți rulada în cuptorul preîncălzit până la temperatura de 180°С  timp de 30-40 de minute.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!