Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Tocanita de porc cu ardei capia copt si usturoi

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Tocanita de porc cu ardei capia copt si usturoi este o mancare satioasa si gustoasa. Ori de cate ori avem pofta de o mancare din carne de porc cu sos, pregatesc acest fel de tocanita pe care o servim alaturi de un piure de cartofi si salata de varza dulce sau mamaliguta si muraturi. Daca nu va plac mancarurile mai grase puteti inlocui ceafa de porc cu pulpa sau spata de porc dar costitele de porc nu le inlocuiti cu nimic deoarece dau un gust minunat preparatului.

Tocanita de porc cu ardei capia copt si usturoi

Tocanita de porc cu ardei capia copt si usturoi

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se curata si se spala legumele
  2. Ceapa taiata julien se caleste impreuna cu morcovii taiati rondele si ardeiul capia copt taiat fasii subtiri pentru aprox 5min la foc mediu
  3. Carnea taiata cubulete nu foarte mici si costitele de porc se pune peste ceapa impreuna cu boiaua se mai caleste 2-3min, nu mai mult
  4. Se adauga apa fierbinte cat sa acopere carnea de un deget, doua si se lasa la fiert la foc potrivit
  5. In timpul fierberii se adauga pasta de ardei, sarea, boabele de piper si frunza de dafin
  6. Cand tocanita este gata se opreste focul, se adauga usturoiul tocat si cateva frunze de patrunjel tocate, se acopera cu capac si se lasa sa stea cateva minute bune inainte de servire
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!