Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Tort de spaghete

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Tortul de spaghete este o combinatie vegetariana delicioasa de spaghete, legume si branza intr-o crusta crocanta si aromata.

Tort de spaghete

Tort de spaghete

ngrediente

  600 ml smantana de gatit - cat mai grasa  
4 oua mari 
sare de mare  
piper negru  
60 g Cheddar ras  
60 g brie/branza de capra  
2 legaturi de spanac baby taiat mare  
1 ardei iute taiat fin 
140 g rosii uscate in ulei  
400 g spaghete fierte  
1 lingura de unt  
cateva frunze de salvie proaspata
 
Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 180°. 

Intr-un castron mare, bate smantana de gatit cu ouale, potrivind de sare si piper inainte. 

Adauga branza Cheddar, mare parte din branza de capra/brie, spanacul, ardeiul iute, rosiile uscate si spaghetele fierte, apoi amesteca usor.

Intr-o tigaie ce poate fi bagata la cuptor, topeste untul si invarte tigaia pentru ca untul sa acopere o suprafata cat mai mare. 

Toarna compozitia cu grija in tigaie, apoi agit-o putin incat sa se uniformizeze. 

Baga tigaia la cuptor pentru 30 de minute, pana incepe sa se formeaze o crusta la suprafata.

Dupa 30 de minute, scoate tortul de spaghete din cuptor si da cateva gauri in crusta formata, apoi folosind o furculita sau un cutit, indeasa cate o frunza de salvie unsa cu ulei de masline, impreuna cu cate o bucata de branza de capra/brie ramasa. 

Da tigaia la cuptor pentru alte 10 minute, pana cand crusta este formata complet. 

Se serveste cu o salata verde alaturi.

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!