Bucurați-vă familia cu o cină delicioasă, savuroasă și aromată! “Cuiburile din carne cu cașcaval” arată incredibil de apetisant, sunt foarte gustoase și sățioase, o mâncare deosebită pentru o cină în familie.
Aceste cuiburi extraordinare se prepară foarte ușor și simplu, de aceea nu ezitați să-i răsfățați pe cei dragi cu bucate originale. Serviți-le cu salată proaspătă de legume.
Cuiburi din Carne cu cascaval |
- 800 g carne tocată de porc
- 300 g carne tocată de pui
- 1 ceapă
- 100 ml lapte
- 70 g pâine
- sare
- piper
Pentru umplutură:
- 200 ml smântână
- 150 g cașcaval
- 2 ouă
- mărar
Mod de preparare:
1. Într-un bol, amestecăm carnea tocată cu ceapa tăiată mărunt. Adăugăm pâinea, laptele sarea, piperul și amestecăm foarte bine.
2. Într-un bol, batem ouăle. Adăugăm cașcavalul dat prin răzătoare, smântâna, mărarul și amestecăm foarte bine.
3. Cu ajutorul mâinilor, formăm coșulețe din amestecul de carne tocată. Le așezăm pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Adăugăm umplutura și coacem la temperatura de 200 de grade, timp de 25 de minute.
Să le savurați cu poftă!
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.