Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Sper ca veti gasi aici macar o reteta interesanta , pe care sa o incercati.
Ciorba de perisoare cu cartofi |
INGREDIENT
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 2 tije apio[ telina verde ]
- 2 foi dafin
- 4 cartofi
- 1 pahar bulion rosii
- otet cu ardei iute [ ardeiul iute se pune la macerat in otet ]
- sare
Perisoare :
- 700 gr carne tocata vitel
- 1 ou
- 1 lingura pasta ardei rosu
- 1 lingura ceapa verde tocata
- sare
- piper
- patrunjel verde
MOD DE PREPARARE:
- Se curata legumele si se toaca .
- Intr-o oala cu 3 l apa se pune ceapa , morcovii , telina si frunzele de dafin la fiert. Sarati.
- Dupa 15 minute taiati cuburi cartofii si ii adugati la fiert.
- Preparati perisoarele amestecand ingredientele date .
- Cu mana unsa cu putin ulei formati bilute mici pe care le asezati pe o planseta . Cand ati terminat de formatat toata compozitia introduceti perisoarele in ciorba .
- In acest moment reduceti intensitatea focului . Apa nu trebuie sa clocoteasca puternic pentru ca perisoarele sa nu se sfarme .
- Se la sa sa fiarba la foc mic inca 10 minute .
- La sfarsit se drege ciorba cu bulion, otet iute, sare. se mai lasa sa dea un clocot .
- Serviti ciorba cu verdeata presarata deasupra .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.