Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Roşii gratinate cu perişoare de carne şi cartofi cu brânză

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Un prânz copios demn de duminică, ușor, rapid dar cu rezultat garantat!

Roşii gratinate cu perişoare de carne şi cartofi cu brânză
Roşii gratinate cu perişoare de carne şi cartofi cu brânză

Ingrediente:
  • 800 g cartofi mici
  • 250 g carne tocată macră (vită sau porc)
  • 1 chiflă crocantă
  • 3 ouă
  • sare
  • piper
  • praf de paprika
  • 800 g roşii mici
  • grăsime pentru uns tava
  • 400 g smântână
  • 200 g caşcaval de oaie ras

    Mod De Preparare

    1. Se spală cartofii şi se fierb în apă cu sare circa 20 de minute, în coajă. Separat, într-un castron, se pun următoarele ingrediente: carnea tocată, un ou, chifla înmuiată în lapte, sare, piper, după gust. Se amestecă şi se formează perişoare mici. Se pun pe o tavă şi se lasă la rece.

    2. Între timp se spală rosiile şi se curăţă de pieliţe. Se lasă la scurs pe un şervet absorbant.

    3. Se scurg apoi şi se unge o tavă cu unt. Se aşază perişoarele, cartofii şi roşioarele intercalat.

    4. Separat, într-un castron, se face sosul compus din următoarele ingrediente: 2 ouă, 400 g smântână, sare, piper şi paprika după gust. Se toarnă sosul în tavă şi se bagă la cuptor circa 40 minute la 200° C. Cu 10 minute înainte de a opri cuptorul se presară caşcavalul de oaie.

    5. Se ornează cu fire de ceapă tocate mărunt şi se servesc calde.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!