Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Gâscă cu mere si prune uscate

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Vechea metodă de gătit gâscă cu mere si prune uscate. Alegem o gâscă mică, astfel încât procesul să nu dureze mult.
Gâscă cu mere si prune uscate
Gâscă cu mere si prune uscate

Ingrediente:

  • 5 mere;
  • 200 g de prune;
  • 1 lingura. l. cimbru;
  • 1 linguriță. piper negru;
  • 0,5 linguri. l. ghimbir;
  • 50 ml de ulei.

Metoda de gătit:

  1. Se amestecă condimente uscate, se adaugă sare și ulei vegetal.
  2. Taiați gâtul gâscului, clătiți și uscați carcasa, apoi frecați amestecul pregătit. Puneți pasărea într-o pungă, legați-o și lăsați-o într-un loc răcoros pentru noapte. Puteți să luați un recipient mare sau alt vas pentru decapare, dar cu un capac. Condimente uscate nu ar trebui.
  3. Taie mere și prune. Umple gâsca murat, abdomenul poate fi înjunghiat cu o scobitoare. Aripile și picioarele sunt înfășurate cu bucăți de folie, astfel încât să nu ardă.
  4. Deplasăm carcasa în tava de rață, acoperiți-o, trimiteți-o la cuptor timp de două ore. Gătiți o gâscă la 180 de grade.
  5. Deschide, se toarnă cu grăsime, care cu siguranță va fi încălzită, se prăjește până la maro auriu fără capac.
Întrucât există multe grăsimi în gâscă, nu este nevoie să-l acoperiți cu unt sau să încercați să-l puneți sub piele. Spre deosebire de carnea de pui, această pasăre nu are propria grăsime, este așezată uniform de-a lungul carcasei.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!