Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pulpă de rață la cuptor cu piure de dovleac

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Pulpa de rață este una din cărnurile noastre preferate. Gustul este unul deosebit, iar felurile în care o putem găti sunt numeroase. Pentru această rețetă, am condimentat-o bine, am gătit-o la cuptor pentru a-i elibera aroma și am servit-o cu un piure fin de dovleac.
Pulpă de rață la cuptor cu piure de dovleac

Pulpă de rață la cuptor cu piure de dovleac

Ingrediente:

2 foi de dafin
2 batoane de scorțișoară
1 anason stelat
nucșoară
cuișoare
1 linguriță ienibahar boabe
1 linguriță semințe de fenicul
2 pulpe de rață
250 ml vin alb
100 ml ulei
500 grame dovleac, tăiat cubulețe
sare
piper
1 linguriță ulei de măsline
30 grame unt topit

Mod de preparare:

  1. Pune pulpele de rață într-un vas de cuptor alături de condimente.
  2. Toarnă uleiul și vinul alb în vas, pentru a acoperi pulpele.
  3. Acoperă vasul cu folie de aluminiu și dă-l la cuptor pentru 20 de minute la 180 de grade Celsius.
  4. Așază cubulețele de dovleac cât mai răsfirate într-o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt. Toarnă uleiul de măsline și presară puțină sare și piper.
  5. Dă dovleacul la cuptor pentru 20 de minute la 180 de grade Celsius.
  6. Scoate pulpele de rață și înlătură folia de aluminiu. Mai pune-le o dată la cuptor pentru 10 minute la 180 de grade Celsius.
  7. Toarnă untul topit peste dovleacul copt și pasează-l cu un blender până capătă o consistență cremoasă. Dacă vrei piureul să fie și mai cremos, trece-l printr-o strecurătoare.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!